Heeft u een vraag of opmerking neem dan contact op via ons contactformulier.

Verzending:

In principe kunt u bij ons alleen afhalen, maar u kunt via het bestelformulier een opmerking plaatsen om in overleg met ons uw bestelling te laten verzenden. De meeste producten worden op bestelling geproduceerd. Indien wij in overleg met u overgaan tot het verzenden van uw bestelling kunnen wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland. Houdt hierbij rekening met langere levertijden en (extra) verzendkosten. Onze verzendingen worden binnen Nederland en België verzorgd door PostNL (tot 30 kg). Bestellingen boven 30 kg worden geleverd door een van onze vertrouwde transportbedrijven.

Garantie:

Mocht een product of artikel tijdens het transport defect raken dan neemt Toscana Garden hiervoor niet de verantwoordelijkheid mits u extra betaald voor een aanvullende verzekering. Dit geldt voor bestellingen verzonden onder de 30 kg. Voor bestellingen boven 30 kg is onze transporteur verantwoordelijke.

Privacy:

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel mogelijk en gemakkelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden nooit aan derden gegeven. U voert de volgende gegevens in tijdens uw bestelling: naam, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens.

Retourneren:

Het retourneren van uw aankoop is alleen mogelijk in overleg, bij voorkeur in de fysieke winkel van Toscana Garden. Vrijwel alle producten worden naar wens van de klant geproduceerd. U ontvangt binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag retour op uw rekening. Het product retourneren heeft de volgende voorwaarden:

  • Retourneren kan in overleg binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling.
  • Het product is compleet en onbeschadigd.
  • Factuur/aankoopbewijs van uw bestelling overleggen voorafgaande het retourneren .

Betaling

Vooralsnog hanteren wij alleen directe bankoverschrijving en contante betaling bij afhalen als betaalmethodes.